Sæsonstart 2019 og status på badebro

Byggeriet er stille og roligt ved at tage form på havnen. De gode mennesker fra Bådlauget har arbejdet sig flot igennem opgaverne og på nuværende tidspunkt mangler der el og VVS.

Desværre viser det sig, at det eksisterende tilbud på broen, er blevet dyrere idet at det er nogle år siden, at det er hentet hjem. Det betyder, at vi igen skal ud og søger midler til broen, før vi kan komme helt i mål. Tilbud på broen skal gives før de endelige tilladelser kan søges hjem, hvilket forventes at være en overkommelig opgave.

Så bestyrelse er atter igang med at undersøge muligheder for midler og indtil da giver det ingen mening at starte saunaen op.

Sæsonopstarten udsættes fra den 6. oktober til den 27. oktober, hvor vi lejer et vildmarksbad og tænder op i saunaen, så medlemmer og andre interesserede får mulighed for at se lokaliteterne. Efterfølgende lukkes saunaen ned igen, indtil der er en badebro etableret.

 

2 Replies to “Sæsonstart 2019 og status på badebro”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *