Vi er en ung klub, der blev stiftet den 19. maj 2014. Lige nu bader vi ved badeanlægget i Nibe havn – men vi arbejder på at komme i friskere vande på ydersiden af molen ved at etablere en trappe, et plateau samt at etablere en sauna, der kan gøre badeoplevelsen til ren wellnes. Det går den rigtige vej, men det tager tid. Vi har været i regelmæssig og positiv dialog med Aalborg kommunes forskellige instanser, for at komme tættere på opførelsen af en sauna.

Over vinteren 2014 har Nibe Bådlaug budt ind til samarbejde, om at bygge et fælles hus på Søndre havnevej. Denne løsning ser vi som en spændende mulighed for et fremtidigt byggefællesskab. Bestyrelsen i Fjordbadeklubben havde i forvejen undersøgt mulighederne for at bygge i dette område, da der herfra er mulighed for at få lidt friskere vand at bade i. ?