Kom til Generalforsamling

– her vil være mulighed for at få indflydelse på de fremtidige aktiviteter i Nibe Fjordbadeklub.

Vi er en lille og meget tålmodig bestyrelse, som kæmper for at få etableret en badebro i forbindelse med den nye sauna. Sidste år lykkedes det at få saunaen færdig i et tæt og givende samarbejde med Nibe Bådlaug, nu mangler vi blot godkendelse til broen.

Kom også for at se den flotte sauna og hør vores planer for at teste den med åbning nogle dage om ugen, hvor vi måler på strømforbrug og jeres behov, så vi kan sikre, at vi rammer jeres behov. På generalforsamlingen vil der være mulighed for at få udleveret en nøgle til saunaen (det kræver medlemskab og et oprettelsesgebyr på 50 kr).

Vi inviterer også gerne ind til deltagelse i bestyrelsesarbejde. Der bliver to ledige pladser (ud af fem), så har du lyst til at være med til at skabe gode traditioner og bygge fjordbadeklubbens aktiviteter op i fine nye rammer, så kom og hør mere.

Indkaldelsen kan du læse her

Generalforsamlingen er fastsat til 19. oktober 2020 kl. 19.00 i Nibe Fjordbadeklub – Søndrehavnevej 15, 9240 Nibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Please reload

Vent venligst...